Marie og Haakon’s bryllup i Moss

  /  
1. september 2020

Marie og Haakon giftet seg i Moss kirke. P.g.a visse restriksjoner m.h.t corona situasjonen var det begrensninger på antallet man tillot i kirken, men det så ikke ut til å sette ned stemningen det minste. Brudeparet strålte, og for meg som fotograferte var dette en særdeles positiv opplevelse. Jeg og min assistent fikk følge brudeparet hele dagen fra vielsen i kirken, videre til par fotograferingen og etterhvert til selve bryllupsfesten som fant sted på Son Spa. Man er alltid, enten man er fotograf eller brudepar spent på været på en slik dag. Ingen vil ha regn, brudeparet vil ha strålende sol og fotografen (jeg får snakke for meg selv) vil helst å lettskyet pent vær. Som bildene viser ble det en skikkelig sommerdag denne lørdagen i juni.

TAGS: