Om meg

GENERELL INFO

Velkommen til mine nettsider.
Fokuset her vil være bryllupsbilder og portrettbilder i ulike sjangre.
På disse sidene vil jeg vise et utvalg bilder fra ulike jobber jeg har hatt. Det vil også bli publisert noe annet materiale, men fokuset vil helt klart være på bryllup og familie fotografering.


Mye av drivkraften i min fotografering er å kunne skape noe andre kan glede seg over i uoverskuelig fremtid.

HVA MAN KAN FORVENTE

MIN BILDESTIL


Jeg liker å ta bryllupsbilder som står seg over tid. I dagens samfunn med stadig skitende trender er det lett å la seg rive med. Jeg har alltid likt det "stilistiske" med klassiske bilder som jeg mener står seg godt. Jeg tar også øyeblikksbilder, men til portrettene liker jeg å ha en viss føring. En slik tilnærming vil ofte gi en viss trygget for brudeparet, som slipper å tenke på hvordan de skal føre seg.
Jeg tenker hele tiden album og at bildet skal kunne henge på veggen når jeg fotograferer.

Agne G.Simensen

Min historie

Jeg begynte med fotografering for snart tjue år siden. Det var da digitalkameraene så smått begynte å dukke opp i butikkene. Det første digitale kameraet jeg kjøpte var en Canon Ixus med 2megapixel bildebrikke. Et par år senere kjøpte jeg en Canon speilreflex EOS 400. Deretter har det gått slag i slag. De første årene ble det mye naturfotografering, og i og med at jeg begynte tidlig med å lage nettsider kunne jeg publisere dette for et større publikum. Etterhvert ble jeg spurt om jeg kunne ta bilder i div. familie happeninger, konfirmasjoner ol. Jeg hadde selvfølgelig med meg kameraet når jeg var i bryllup, og dette utviklet seg til at jeg etterhvert fikk interessen for slik type fotografering.

Det var utrolig givende, men samtidig skremmende, da man absolutt bør vite hva man driver med. Fra og med 2014 har jeg fotografert bryllup,men har også fotografert konfirmasjoner, og andre settinger hvor det er mennesker involvert. Det slik type fotografering jeg satser på nå.
Jeg liker også å ta studiobilder, og har muligheten til å ta med meg lamper/blitser på location.
Dette er praktisk spesielt ved familiefotografering, da bildene kan tas i eget hjem.

BRYLLUPSFOTO

Bryllupsfotografering er krevende ,men samtidig utrolig givende. Det å kunne levere fra seg et sluttprodukt andre kan ha glede over i generasjoner er ganske spesielt.