Eksklusive album

  /  
10. september 2019

Etter min mening er et album kronen på verket etter en bryllupsfotografering. Det å kunne sitte å se i et fysisk album gir en spesiell følelse, samtidig er det hyggelig å kunne vise frem til familie og venner når de er på besøk.
Jeg kan levere album av aller høyeste kvalitet, håndlaget i Norge. Det er snakk om 3 ulike typer litt avhengig av hvor mye man vil legge i det. Se eksempelbilder her som viser et album jeg har levert tidligere.
I utgangspunktet vil jeg som standard levere et album ved bryllups fotograferinger. Dette er kronen på verket for meg, da jeg hele tiden tenker album når jeg fotograferer. Jeg leverer også et flott online album fra dagen, med utvalgte bilder, samt et «bildespill» tilsatt musikk som fungerer perfekt f.eks for å vise til familie og venner.
Når det er sagt, er det ingenting som kan komme opp imot det i ro og mak å kunne sitte å bla i et håndlaget album med alle de viktigste bildene fra dagen. Dette tåler å ligge fremme, og kan tas frem ved anledninger. Inntil videre kan dette velges bort, men jeg vil sterkt anbefale det. Da jeg også
(inntil videre) leverer bildene høyoppløst, slik at dere kan lage album selv, eller eventuelt print/bilder til å f.eks henge på veggen, så er det mye varierende kvalitet på slike tjenester, spesielt i forhold til korrekt fargegjengivelse og for så vidt også generell utførelse. Har sett tildels lite flatterende eksempler på dette de siste årene.

Info om album

Hvilke typer

Jeg kan som sagt levere tre ulike typer album. To av de er ekslusive album med tykke sider(se eksempelbilder) trykket på Epson printere. Den tredje typen er en litt enklere variant digital trykket, men fortsatt av utmerket kvalitet. Bilder av dette legges ut her innom kort tid.

BRUKSOMRÅDER

De to største album typene passer best til bryllupsbilder, mens den litt enklere varianten også passer bra til konfirmasjons bilder, familiebilder osv.