Om meg
GENERELL INFO
Velkommen til mine nettsider. Fokuset her vil være bryllupsbilder og portrettbilder i ulike sjangre. På disse sidene vil jeg vise et utvalg bilder fra ulike jobber jeg har hatt som fotograf. Det vil også bli publisert noe annet bildemateriale, men fokuset vil helt klart være på bryllup og andre settinger hvor det primært er mennesker som er i fokus.


Mye av drivkraften i min fotografering er å kunne skape noe andre kan glede seg over i uoverskuelig fremtid.

HVA MAN KAN FORVENTE

MIN BILDESTIL


Jeg liker å ta bryllupsbilder som står seg over tid. I dagens samfunn med stadig skitende trender, kan det være en utfordring å hele tiden være ajour med dette. Jeg har alltid likt det "stilistiske" med klassiske bilder som jeg mener står seg godt. Jeg tar også øyeblikksbilder, men til portrettene liker jeg å ha en viss føring. En slik tilnærming gir også en viss trygget for brudeparet.
Agne G.Simensen
Min historie

Jeg begynte med fotografering for snart tjue år siden. Det var da digitalkameraene så smått begynte å dukke opp i butikkene. Det første digitale kameraet jeg kjøpte var en Canon Ixus med 2megapixel bildebrikke. Et par år senere kjøpte jeg en Canon speilreflex EOS 400. Deretter har det gått slag i slag. De første årene ble det mye naturfotografering, og i og med at jeg begynte tidlig med å lage nettsider kunne jeg publisere dette for et større publikum. Etterhvert ble jeg spurt om jeg kunne ta bilder i div. familie happeninger, konfirmasjoner ol. Jeg hadde selvfølgelig med meg kameraet når jeg var i bryllup, og dette utviklet seg til at jeg etterhvert fikk interessen for slik type fotografering.

Det var utrolig givende, men samtidig skremmende, da man absolutt bør vite hva man driver med. Fra og med 2014 har jeg fotografert bryllup,men har også fotografert konfirmasjoner, samt barn og familier, og det slik type fotografering jeg satser på nå.
Jeg tar også "studiobilder" og har laget meg et lite studio hjemme, men har også muligheten til å ta med meg lamper/blitser på location.